Nötbars med choklad & karamell
Nötbars med choklad och karamell – gudomligt goda och går hem oss även den största “sockerråttan”. En botten gjort på nötter, gryn och bär. Endast sötad med ingredienser från kokosnöten och dadlar. En krämigt och underbart chokladöverdrag med smak av hasselnöt och karamell.
Botten
1 dl bovetegryn/havregryn
0,5 dl cashewnötter
0,5 dl pistagenötter
0,5 dl mullbär
10 st dadlar, urkärnade
1 msk honung
1 msk kokossylt
Överdrag
80 g valfri raw choklad
2 msk hasselnötssmör med kokos
Gör så här
Häll alla ingredienser till botten i en matberedare
När smeten är tillräckligt mixad och håller ihop trycker du ut den i en form
Smält ihop alla ingredienser till chokladöverdraget och häll det över botten
Låt stå i kylen och svalna i någon timme så chokladen stelnar något
Skär i bitar och njut!