FRI FRAKT VID KÖP
över 5000 kr
SNABBA LEVERANSER
Vill du bli återförsäljare?
Ansök här

Krämig chokladkaka

Krämig chokladkaka med en rik smak av choklad. Fri från mejerier, raffinerat socker och gluten.

Ingredienser botten
1,75 dl cashewnötter
1,25 dl urkärnade dadlar
3 rågade msk mandelsmör med toffee
1 tsk äkta vaniljpulver
Ca 30-40 g valfri raw choklad
En nypa havssalt

Ingredienser chokladfyllning
2 dl cashewnötter
0,5 dl kokosolja
0,5 dl honung
0,5 dl vatten
2 tsk äkta vaniljpulver
0,75 dl rå kakao

Gör så här Botten
Mixa cashewnötterna till ett fint mjöl
Tillsätt dadlarna, mandelsmöret, vaniljpulvret och saltet
Hacka chokladkakan i småbitar och rör ner i smeten
Tryck ner botten i en springform och ställ i kylen

Gör så här chokladfyllning
Blötlägg cashewnötterna i ca 30 minuter
Häll ner nötterna, honung, vaniljpulver och vatten i matberedaren och mixa till du får en slät och krämig smet
Tillsätt kakaon och kokosoljan och mixa till allt blivit blandat
Ta ut botten och häll över chokladfyllningen.
Ställ kakan i kylen så att den får stelna något innan du du tar loss den från springformen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *