FRI FRAKT VID KÖP
över 5000 kr
SNABBA LEVERANSER
Vill du bli återförsäljare?
Ansök här
Kesoplättar

Kesoplättar med linfrön & hasselnötsmör

Kesoplättar till frukost? lunch? efterrätt? Ja, det spelar ingen roll – de här goda kesoplättarna kan man äta när som helst.

2 portioner / 8 plättar

Ingredienser
2 ägg
250g keso
2 msk hasselnötsmör med kokos
2 tsk linfrön
1,5 msk fiberhusk

Gör så här
Mixa ägg och keso med en stavmixer
Rör ner resterande ingredienser
Låt smeten stå i någon minut
Klicka ut ca 8 plättar i en stekpanna
Stek på låg värme så de hinner bli genomstekta
Toppa med nötsmör, kokoschips, granola och bär

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *