FRI FRAKT VID KÖP
över 5000 kr
SNABBA LEVERANSER
Vill du bli återförsäljare?
Ansök här
Jordgubbscheesecake

Jordgubbscheesecake

Jordgubbscheesecake – En somrig raw cheesecake med smak av jordgubb. Fri från mejerier, raffinerat socker och gluten. Om du vill göra en stor kaka, tredubbla receptet.

4 portioner
Ingredienser Botten
200 g mandlar (blötlagda)
1 dl cashewsmör med karamell
En nypa salt

Ingredienser fyllning
250 g cashewnötter (blötlagda)
2 dl kokosolja
1 msk honung
Saft från en citron
10 jordgubbar
En nypa vaniljpulver
En nypa salt

Gör så här
1. Blötlägg cashewnötterna över natten
2. Blötlägg mandlarna till botten i ca 3 timmar
3. Mixa mandlarna tillsammans med cashewsmör och salt
4. Tryck ner botten i en liten springform
5. Mixa ihop alla ingredienser för fyllningen
6. Häll över fyllningen på botten och frys in kakan tills den blivit helt frusen. Det går utmärkt att ha kakan i frysen över natten.
7. Ta upp kakan ca 2-3 timmar innan du ska äta den så den hinner tina något
8. Toppa med jordgubbar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *